VÍCE JAK 3600 DOPLŇKŮ A NÁHRADNÍCH DÍLŮ SKLADEM. EXPEDUJEME DENNĚ.

Homologace světel Denali v EU

Světla DENALI byla původně určena pro trh v USA, kde není použití přídavných světel nijak zvlášť omezeno. Zájem v zemích EU však byl extrémní, proto výrobce homologoval světla i pro provoz v EU. Pravidla EU jsou velmi přísná, proto musely být certifikace prováděny dle výkonu každého světla, nikoli podle zamýšleného použití. V EU totiž neexistuje žádná kategorie pro "přídavná světla". Přídavná přední světla lze homologovat pouze jako "mlhová světla" nebo "dálková světla".

V případě mlhových světel je homologace limitována jejich výkonem. U dálkových světel pak jejich počtem - jedno přídavné světlo může být nahrazeno pouze JEDNÍM přídavným. V případě že budete chtít používat přídavná dálková světla dvě, musí být původní dálkové světlo vypnuto.
Dokumentaci o shodě s předpisy EU (schválení/homologace značkou E-Mark) pro všechny výrobky si můžete stáhnout z webových stránek společnosti DENALI tady.

Denali D2
 D2 nejsou dostatečně výkonná, aby mohla být klasifikována jako náhrada dálkových světlometů, ale jsou příliš výkonná, aby mohla být klasifikována jako mlhová světla, proto byla certifikována jako "R-Reversing Lamps", aby měla nějakou certifikaci.

Denali D3
 D3 jsou certifikovány jako náhrada dálkových světlometů, tak i jako mlhová světla.
 
Denali D4
 Homologovány jako náhrada dálkových světlometů.

Denali D7
 Homologovány jako náhrada dálkových světlometů.

Denali DM
 DM nejsou dostatečně výkonná, aby mohla být klasifikována jako náhrada dálkových světlometů, ale jsou příliš výkonná, aby mohla být klasifikována jako mlhová světla, proto byla certifikována jako "R-Reversing Lamps", aby měla nějakou certifikaci.

Denali DR1
 Homologovány jako náhrada za hlavní světlomety.

Světla S4
 Bez homologace.

DM_E_Mark_Certification
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.